Първо ОУ "Иван Вазов"
Основно училище в град Свиленград

НАГРАДИ ОТ КОНКУРСА „ВЪЛШЕБНА КОЛЕДА”

         

            В ежегодния конкурс за детска рисунка и коледна украса „Вълшебна Коледа”, организиран от Община Свиленград, вазовските възпитаници отново спечелиха призовите места в категориите, в които участваха.

            В категорията за детска играчка в първа възрастова група – от 5 до 8 години – 1 място спечели Виктория Димитрова от 2а клас, а 2 място – Георги Демирев от 2в клас. В същата категория във втора възрастова група – до 13 години – на трето място беше класиран Георги Стефанов от 4г клас.

            В категорията за коледна рисунка в първа възрастова група първото място грабна Лиана Костадинова от 3в клас, а Йоан Димитров от 7г клас бе отличен с 2 място от втора възрастова група.

            Вазовци спечелиха и групова награда за най-масово участие и най-добре оформен кът във фоайето на училището. Победителите получиха грамоти и награди, а част от участниците опитаха от вкусната торта.

            Всичко това стана възможно благодарение на общите усилия на всички учители от начален курс и на преподавателите по изобразителни изкуства в прогимназиален етап. Великолепния кът оформиха Златина Крушева, Желязко Чапкънов и Радко Бъчваров.